

Artistic Program All Ensembles

Musikverein

Ensemble Date Start	End	Program		Category (Performers
02.07.2022				
Kearsney Co	llege Cl	hoir		
02. Jul. 22				Male Choir (56
08:30	09:00	Pre-Performance		
09:00	09:25	Warm-up		
09:25	09:50	Competition	Performing time: max. 25 minutes	
09:50	11:20	Audience	listen to fellow ensembles	
11:20	11:45	Post-Performance		
Camerata Ju	nior Th	un		
02. Jul. 22				String Orchestra (10
09:00	09:25	Pre-Performance		
09:25	09:55	Warm-up		
09:55	10:20	Competition	Performing time: max. 25 minutes	
10:20	11:50	Audience	listen to fellow ensembles	
11:50	12:20	Post-Performance		
Puchheimer	Jugend	kammerorchester		
02. Jul. 22				String Orchestra (34
09:20	09:55	Pre-Performance		
09:55	10:20	Warm-up		
10:20	10:45	Competition	Performing time: max. 25 minutes	
10:50	11:50	Audience	listen to fellow ensembles	
11:50	12:20	Post-Performance		
Ensemble de	a la Med	iterrània		
02. Jul. 22				Symphony Orchestra (64
08:40	09:25	Pre-Performance		
09:25	10:25	Audience	listen to fellow ensembles	
10:25	10:55	Warm-up		
10:55	11:20	Competition	Performing time: max. 25 minutes	
11:25	11:50	Audience	listen to fellow ensembles	
11:50	12:20	Post-Performance		



Artistic Program All Ensembles

Musikverein

Ensembl	le	Category (Performers)					
Date	Start	End	Program				
Apulian Youth Symphony Orchestra							
02. Jul	1. 22				Symphony Orchestra (58)		
	08:50	09:25	Pre-Performance				
	09:25	10:55	Audience				
	10:55	11:25	Warm-up				
	11:25	11:50	Competition	Performing time: max. 25 minutes			

12:30

Post-Performance

11:50

VIA MUSICA Vienna International Association for Music and Culture Exchange



Artistic Program All Ensembles

Musikverein

Ensemble Date Start	End	Program		Category (Performers,
03.07.2022				
Jugend-Barc	ockorch	ester Die Telemänner	GEDOK Stuttgart e.V.	
03. Jul. 22				String Orchestra (22)
08:30	09:00	Pre-Performance		
09:00	09:30	Warm-up		
09:30	09:55	Competition	Performing time: max. 25 minutes	
10:00	11:25	Audience	listen to fellow ensembles	
11:25	11:45	Post-Performance		
Jerusalem C	onserva	atory Hassadna - Yout	h Wind Orchestra	
03. Jul. 22		-		Symphonic Band (59
08:50	09:30	Pre-Performance		
09:30	10:00	Warm-up		
10:00	10:25	Competition	Performing time: max. 25 minutes	
10:25	11:25	Audience	listen to fellow ensembles	
11:25	12:00	Post-Performance		
Pioneer You	th Philh	armonic		
03. Jul. 22				Celebration (60)
08:40	09:00	Pre-Performance		
09:00	10:00	Audience	listen to fellow ensembles	
10:00	10:30	Warm-up		
10:30	10:55	Competition	Performing time: max. 25 minutes	
10:55	11:25	Audience	listen to fellow ensembles	
11:25	12:00	Post-Performance		
MYO Monda	ino You	th Orchestra		
03. Jul. 22				Band (25)
08:30	09:00	Pre-Performance		
09:00	10:25	Audience	listen to fellow ensembles	
10:30	11:00	Warm-up		
11:00	11:25	Celebration	Performing time: max. 25 minutes	
11:25	12:00	Post-Performance	5	