

Ensemble Date Start	End	Program		Category (Performers
04.07.2015				
Ying Wa Sei	nior Orcl	hestra (Hong Kong)		
04. Jul. 15				Chamber Orchestra with Winds (76)
10:00	10:20	Pre-Performance		
10:20	10:40	Warm-up		
10:50	11:15	Competition	Stagetime max. 25 minutes	
11:15	12:05	Audience	Listen to fellow ensembles	
12:05	12:15	Pack-up		
14:25	15:20	Audience	Listen to fellow ensembles	
Junge Kamr	nerphilh	armonie Rhein-Neckar		
04. Jul. 15				String Orchestra (22)
10:10	10:45	Pre-Performance		
10:45	11:10	Warm-up		
11:15	11:40	Competition	performance time max 25 min	
11:40	12:35	Audience		
12:35	12:45	Post-Performance		
The Chambe	er Orche	stra Promúsica of Málaga	a	
04. Jul. 15				String Orchestra (20)
10:15	10:45	Pre-Performance		
10:45	11:15	Audience	listen to fellow ensembles	
11:15	11:35	Warm-up		
11:40	12:05	Competition	Performing Time max. 25 min	
12:10	13:00	Audience	listen to fellow ensembles	
13:00	13:10	Post-Performance		
Sankt Annæ	Symfor	niorkester (SASO)		
04. Jul. 15				Symphony Orchestra (61)
10:20	10:45	Set-up		
10:45	11:40	Audience	listen to fellow ensembles	
10.70	12:05	Warm-up		
11:40		-	performing time max. 25 minutes	
	12:35	Competition	penonning time max. 23 minutes	
11:40	12:35 13:00	Competition Audience	Listen to fellow ensembles	



Ensemble				Category (Performers
Date Start	End	Program		
Jugendsinfo	nieorch	ester Arabesque		
04. Jul. 15		•		Symphony Orchestra (61)
11:40	12:10	Pre-Performance		
12:10	12:30	Warm-up		
12:35	13:00	Competition	performing time max. 25 minutes	
13:30	14:50	Audience	listen to fellow ensembles	
14:50	15:00	Pack-up		
Alicante´s P	rovince	Youth Orchestra		
04. Jul. 15				Symphony Orchestra (84)
12:25	13:00	Pre-Performance		
13:00	13:20	Warm-up		
13:30	13:55	Competition	Performing time max. 25 min	
13:55	15:20	Audience	listen to fellow ensembles	
15:20	15:30	Post-Performance		
Zhong-Zhen	g Junio	r High School String C	Orchestra	
04. Jul. 15				String Orchestra (40)
12:55	13:30	Pre-Performance		
13:30	13:50	Warm-up		
13:55	14:20	Competition	performing time max 25 min	
14:25	15:20	Audience	listen to fellow ensembels	
15:20	15:35	Post-Performance		
Senior Singi	ng Strin	gs Orchestra		
04. Jul. 15				String Orchestra (19)
13:20	13:30	Pre-Performance		
13:30	13:55	Audience		
13:55	14:20	Warm-up		
14:25	14:50	Competition	performing time max 25 minutes	
		-	listen to fellow ensembles	
14:50	15:20	Audience	listeri to reliow erisembles	



Ensemble Date Start	End	Program		Category (Performers)
Kanagawa U	niversit	y Symphonic Band		
04. Jul. 15				Celebration (60)
13:20	13:30	Pre-Performance		
13:30	14:25	Audience	listen to fellow ensembles	
14:25	14:45	Warm-up		
14:50	15:20	Concert		Celebration
15:20	15:40	Pack-up		
China Firefly	Choir			
04. Jul. 15				Children's Choir (40)
10:50	11:15	Audience	Listen to fellow ensemble	
14:25	15:20	Audience	Listen to Fellow ensembles	



Ensemble Date Start	End	Program		Category (Performers
05.07.2015				
Daejeon Civ	ic Youth	n Choir from South Ko	rea	
05. Jul. 15				Celebration (55
08:15	08:35	Pre-Performance		
08:35	08:50	Warm-up		
09:00	09:25	Concert	performing time max 20 min	
09:25	10:55	Audience	listening to fellow ensembles	
10:55	11:05	Post-Performance		
China Firefly	Choir			
05. Jul. 15				Children's Choir (40
08:20	09:00	Pre-Performance		
09:00	09:20	Warm-up		
09:25	09:45	Concert		
09:45	10:55	Audience	Listen to fellow ensembles	
10:55	11:10	Post-Performance		
Zoltán Kodá	ly Child	ren´s Choir		
05. Jul. 15				Treble Choir (43)
08:25	09:00	Pre-Performance		
09:00	09:25	Audience	listen to fellow ensembles	
09:25	09:40	Warm-up		
09:45	10:10	Competition	Performing time max. 20 min	
10:10	10:55	Audience	listen to fellow ensembles	
10:55	11:10	Post-Performance		
Ascham Cha	ımber C	hoir		
05. Jul. 15				Treble Choir (21
08:25	09:00	Pre-Performance		•
	09:45	Audience	listen to fellow ensembles	
09:00	10:05	Warm-up		
09:00		•		
09:45	10:30	Competition	Performing time max. 20 min	
	10:30 10:55	Competition Audience	Performing time max. 20 min listen to fellow ensembles	



Ensemble	Ensemble Category (Performers)					
Date Star	End	Program				
Singapore I	/ lanagen	nent University Cham	ber Choir	Celebration (33)		
08:30	09:00	Pre-Performance		ociesianon (00)		
09:00	10:10	Audience	listen to fellow ensembles			
10:10	10:25	Warm-up				
10:30	10:55	Concert	performing time max. 20 minutes	Celebration		
10:55	11:15	Pack-up				